Iurie Roşca, după ce a primit interdicţie de intrare în România: Globaliştii satanişti nu tolerază prezenţa unor personaje ca mine VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iurie Roşca, fost lider al Frontului Popular, ex-lider al Partidului Popular Creştin Democrat, ex-deputat
Iurie Roşca, fost lider al Frontului Popular, ex-lider al Partidului Popular Creştin Democrat, ex-deputat

Fostul lider al Partidului Popular Creştin Democrat din Moldova, ex-deputatul Iurie Roşca, altădată un unionist înflăcărat, iar actualmente un propagandist anti-vaccinare COVID-19, a oferit detalii despre interdicţia de intrare în România, primită în dimineaţa zilei de sâmbătă, 14 august, când intenţiona să ajungă la Iaşi.

Iurie Roşca a explicat că a vrut să meargă la Iaşi, pentru o zi, prin postul Vamal Leuşeni - Albiţa, pentru a face o donaţie de cărţi pentru nişte prieteni, dar şi să mai achiziţioneze câteva cărţi de la „Casa Cărţii” şi „Librăria Junimea”.

Roşca s-a arătat surprins că nu a fost lăsat să intre în România şi că a primit interdicţie de intrare pentru trei ani, deşi nu a încălcat vreodată legislaţia română şi în timp ce, potrivit lui, este „o persoană care din adolescenţă respiră aerul românismului şi fără acest aer nu poate să-şi imagineze propria existenţă”.

Totuşi, fostul vicepreşedinte al Parlamentului de la Chişinău a găsit câteva explicaţii pentru cele întâmplate - diferenţele de opinii pe care le are dânsul şi conducerea României. În opinia sa, Bucureştiul este deranjat şi de conţinutul cărţilor scrise de dânsul, unde critică România cu texte de genul: „statul român apare în ipostaza de vârf de lance al imperialismului american, după ce preţ de mai bine de un sfert de secol garnituri guvernamentale, una mai penală şi mai ticăloasă decât alta, au închinat ţara noilor stăpâni de la Washington”.

„E vorba de delict de opinie. Gândirea unică expusă de elita mondialistă, de globaliştii satanişti, nu tolerază în spaţiul public prezenţa unor personaje atât de indizerabile cum este Iurie Roşca. (...) Am făcut şi fac tot ce pot pentru neamul meu, pe care nu-l confund cu statul român, pentru că statul român, din păcate, este unul vasalizat, colonizat, pus cu botul pe labe, condus de străni din exterior, în care poporul român se sufocă”, a spus Iurie Roşca într-un video pe Facebook. 

Roşca susţine că a fost din tinereţe „un militant activ împotriva comunismului şi împotriva imperalismului rusesc şi sovietic”.

„De la o vreme, când URSS s-a pomenit a fi răpusă de către oponentul său, imperiul planetar american, în cadrul sistemului bipolar, am păstrat vocaţia mea de anti-imperalist şi m-am opus şi mă opun, pe toate căile, expansiunii planetare a capitalismului american. (...) Fac parte dintr-o echipă internaţională redutabilă, care reprezintă disidenţa intelectuală anti-atlantistă, disidenţa intelectuală care se înscrie în curentul de opinie şi de acţiune european suveranist. Sunt pentru decolonizarea României şi a R. Moldova, colonizate de corporaţia occidentală”, a spus Roşca.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite