Ion Chicu: „Maia Sandu şi toată gruparea analfabetă de la putere, trataţi cu seriozitate problema asigurării cu gaze”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Chicu, ex-premier
Ion Chicu, ex-premier

Ex-premierul Ion Chicu a criticat declaraţia vicepremierului Andrei Spînu, potrivit căruia Moldova ar fi obţinut cea mai bună ofertă de pe piaţă de la Gazprom. Chicu a accentuat că „Moldova plăteşte cel mai mare preţ Gazpromului din toţi cumpărătorii, care au contract permanent cu monopolistul rus.”

„Nici Germania, nici Ungaria, nici Serbia, nuci Turcia, nici ţările din CSI - nimeni nu plăteşte un asemenea preţ. Din mesajul apropiatului Maiei reiese, că ei nu au de gând să renegocieze cu ruşii Contractul actual dezastruos. Pe ei îi satisfac condiţiile, „propuse lui Miller de ei însăşi”, când îl dominau”, a scris Ion Chicu pe Facebook.

Ion Chicu a făcut un îndemnat către conducerea R. Moldova.

„Maia Sandu şi toată gruparea analfabetă de la putere, trataţi cu seriozitate problema asigurării cu gaze a ţării în sezonul rece următor. Alte 4 miliarde de lei pentru a plăti prietenilor lui Spânu de la Gazprom în bugetul ţării nu mai sunt. La iarnă, va trebui de întors, deja, la bănci miliardele pe care voi acum le împrumutaţi la 19% dobândă”, a mai spus Chicu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite