Ilan Şor: Pas cu pas se fură ţara şi votul oamenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilan Şor
Ilan Şor

Noul slogan al guvernării de la Chişinău, care i-a lipsit pe bălţeni de dreptul de a-şi alege primarul pe care îl vor şi şi-a bătut joc de alegerea lor, este „Pas cu pas se fură ţara”. Declaraţia a fost făcută de liderul Partidului „ŞOR”, Ilan Şor, la un briefing de presă. El a accentuat că alegerile din 19 decembrie, care vor avea loc la Bălţi, sunt nelegitime, iar primarul care va fi ales în urma „acestei farse” nu va fi recunoscut de nimeni.

„Prin acţiunile sale, PAS, efectiv le-au furat bălţenilor dreptul de a-şi alege primarul. Le-au furat cu neruşinare şi cu tupeu, aşa cum, de altfel, procedează în ultima perioadă. Pas cu pas se fură ţara este un slogan care îi merge foarte bine noii guvernări. Mai întâi au băgat mâna în buzunarele oamenilor şi, din cauza prostiei lor, preţurile au crescut de câteva ori. Şi la gaz, şi la căldură, şi la produsele alimentare. Iar apoi, pur şi simplu le-a furat votul oamenilor din Bălţi”, a declarat Ilan Şor.

Şor a mai adăugat că, dacă ar avea demnitate, candidaţii rămaşi în cursa pentru alegerile din Bălţi, şi-ar retrage candidaturile şi nu ar participa la această farsă electorală. 

„Nimeni dintre oamenii normali nu recunosc aceste alegeri. Nici primarul care va fi ales tot nu va fi recunoscut. Tot ce se petrece în prezent, îmi aminteşte de filmele vechi despre război, când fasciştii îi recrutau pe oamenii de pe teritoriile ocupate, pentru a-i sluji. Asta s-a petrecut recent, fasciştii noştri l-au recrutat pe Grigorişin pentru a acapara şi ocupa, în totalitate, oraşul Bălţi. Dacă Grigorişin ar fi bărbat, aşa cum se consideră, pe lângă faptul că al său contracandidat a acumulat de 2,5 ori mai multe voturi, este femeie. Un bărbat care se respectă, ar fi cedat şi ar fi acţionat corect, bărbăteşte, şi ar fi spus că nu este corect să se procedeze astfel, mai ales cu o femeie. Dar, probabil, a fost prea tare rănit”, a menţionat Ilan Şor.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite