Guvernul R. Moldova a numit secretari generali la patru ministere

Guvernul R. Moldova a numit secretari generali la patru ministere

Guvernul a numit secretari generali la patru ministere. Aceştia au fost selectaţi în baza concursurilor desfăşurate în perioada 19 octombrie - 3 decembrie, transmite IPN.

Lilia Dabija este secretar general la Ministerul Infrastructurii şi Dezvoltării Regionale, începând cu 9 decembrie. Potrivit ministrului Andrei Spînu, Lilia Dabija are o vastă experienţă în elaborarea şi coordonarea documentelor de politici publice şi a actelor normative în cadrul administraţiei publice centrale. Şi-a început activitatea în sectorul public, dar a activat şi în calitate de expert în cadrul mai multor organizaţii internaţionale. Anatolie Fala a fost numit secretar general la Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare. Ministrul Viorel Gherciu a precizat că acesta este expert în agricultură, agro-business şi agro-economie, având o experienţă vastă în instituţii de învăţământ superior şi de cercetare. Secretar general la Ministerul Afacerilor Interne a fost desemnat secretarul de stat Serghei Diaconu. La Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale, secretar general a fost numit Tudor Mancaş. Ministrul Marcel Spatari a declarat că este magistru în ştiinţe politice, iar în ultima perioadă a activat în cadrul Aparatului preşedintelui Republicii Moldova, fiind responsabil de domeniul politică internă.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările