Guvernul R. Moldova a numit secretari generali la patru ministere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Guvern Moldova

Guvernul a numit secretari generali la patru ministere. Aceştia au fost selectaţi în baza concursurilor desfăşurate în perioada 19 octombrie - 3 decembrie, transmite IPN.

Lilia Dabija este secretar general la Ministerul Infrastructurii şi Dezvoltării Regionale, începând cu 9 decembrie. Potrivit ministrului Andrei Spînu, Lilia Dabija are o vastă experienţă în elaborarea şi coordonarea documentelor de politici publice şi a actelor normative în cadrul administraţiei publice centrale. Şi-a început activitatea în sectorul public, dar a activat şi în calitate de expert în cadrul mai multor organizaţii internaţionale.

Anatolie Fala a fost numit secretar general la Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare. Ministrul Viorel Gherciu a precizat că acesta este expert în agricultură, agro-business şi agro-economie, având o experienţă vastă în instituţii de învăţământ superior şi de cercetare.

Secretar general la Ministerul Afacerilor Interne a fost desemnat secretarul de stat Serghei Diaconu.

La Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale, secretar general a fost numit Tudor Mancaş. Ministrul Marcel Spatari a declarat că este magistru în ştiinţe politice, iar în ultima perioadă a activat în cadrul Aparatului preşedintelui Republicii Moldova, fiind responsabil de domeniul politică internă.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite