Grigore Novac: Oamenii care au participat la mitingul PSRM nu au fost motivaţi financiar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
psrm protest

Deputatul socialist Grigore Novac susţine că pentru a participa la marşul şi mitingul organizat de Partidul Socialiştilor, oamenii nu au primit bani. Parlamentarul spune că oamenii au fost invitaţi, au venit de bunăvoie şi şi-au exprimat părerea liber atunci când au fost întrebaţi de presă.

„Vă imaginaţi câte resurse financiare sunt necesare ca să-i motivezi pe toţi?”, se întreabă socialistul. Declaraţiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Adevărul live”, citată de IPN.

Referitor la resursele financiare cheltuite pentru organizarea evenimentului, parlamentarul spune că acestea sunt reflectate în rapoartele pe care le prezintă regulat partidul. De asemenea, deputatul spune că PSRM nu organizează în fiecare zi astfel de evenimente, de aceea, ar fi justificate cheltuielile pentru amenajare şi organizare.

Despre minorii care au fost surprinşi la mitingul socialiştilor, Grigore Novac spune că aceşti copii erau „alături de părinţii lor, nu au venit din capul lor”.

„Dacă părinţii consideră oportun, noi nu le putem interzice şi să le dăm indicaţie unde să meargă cu copiii lor, când şi la ce oră. E o chestie ce ţine exclusiv de familie”, spune parlamentarul.

Duminică, 18 noiembrie, Partidul Socialiştilor au organizat un marş şi un miting de protest în Piaţa Marii Adunări Naţionale. Acesta a făcut publice obiectivele pe care se angajează să le implementeze în noul Parlament.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite