Dodon a felicitat partidul lui Putin „cu ocazia victoriei în alegerile pentru Duma de Stat”

Dodon a felicitat partidul lui Putin „cu ocazia victoriei în alegerile pentru Duma de Stat”

Liderul Socialiştilor, deputatul Igor Dodon, a felicitat partidul pro-Kremlin, Rusia Unită, în contextul victoriei obţinute în alegerile pentru Duma de Stat a Federaţiei Ruse.

„Adresez felicitări Partidului Politic „Edinaia Rossia” din Federaţia Rusă cu ocazia victoriei înalegerile pentru Duma de Stat şi păstrarea majorităţii constituţionale! Acum câţiva ani, Partidul Socialiştilor şi „Edinaia Rossia” au semnat un acord de colaborare, iar acum sunt sigur că relaţiile noastre vor primi un nou impuls pentru dezvoltare în numele consolidării parteneriatului strategic dintre Moldova şi Rusia”, a scris Igor Dodon pe Telegram.

Partidul pro-Kremlin, Rusia Unită, câştigă alegerile parlamentare desfăşurate în Rusia în zilele de 17, 18 şi 19 septembrie, cu peste 48,46% din voturi, potrivit ultimelor date comunicate de Comisia Electorală Centrală (CEC) din Rusia, în timp ce opoziţia evocă fraude electorale. Pe locul doi s-a clasat partidul Comunist, cu 20, 29%.

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările