Dodon, dezlănţuit după protestul AUR organizat în faţa casei sale: „Nişte idioţi. Ar trebui să le dăm peste bot”

Dodon, dezlănţuit după protestul AUR organizat în faţa casei sale: „Nişte idioţi. Ar trebui să le dăm peste bot”

Vlad Bileţchi, liderul AUR Moldova, alături de alţi câţiva zeci de activişti AUR au protestat acasă la Igor Dodon, scandând lozinci unioniste şi aducând mai multe acuzaţii la adresa ex-preşedintelui ţării.

Fostul preşedinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, s-a dezlănţuit în cadrul unei emisiuni TV când a fost întrebat despre protestul Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), organizat în faţa casei sale din Chişinău, în după-amiaza zilei de luni, 7 iunie.

Igor Dodon s-a arătat extrem de supărat că AUR a venit la el acasă, acolo unde se afla la acel moment soţia şi copiii săi. Dodon a declarat că pentru asemenea acţiuni merită de „plesnit peste bot”.  

Dodon a afirmat că cei din AUR sunt nişte „idioţi” şi „debili”.

„Eu eram ieri la Bălţi. Soţia era acasă şi mi-a trimis un video cu aceşti idioţi care protestau. Acasă am soiţie, copii. Dacă vreţi să protestaţi, protestaţi la sediul PSRM sau la Parlament. Ce aveţi voi cu o casă privată? Pentru aşa ceva ar trebui să le dăm peste bot, dar nu vom face asta, probabil, cel puţin la această etapă. Nu vom ierta asta niciodată. Pentru ce să vii acasă şi să strigi despre tatăl cuiva? Dar dacă mâine eu vor aduna Garda Tânără (tineretul socialiştilor) şi mă voi duce acasă la Munteanu? (Valeriu Munteanu, candidat pe lista electorală AUR) care are cinci fete, îi va fi plăcut când voi striga pe acolo? Există linii roşii”, a spus Igor Dodon. 

Igor Dodon consideră că AUR „este o bâtă” a Partidului Acţiune şi Solidarite, controlat de preşedintele Maia Sandu, care are scopul de a lovi în Socialişti indirect.

„I-au găsit pe aceşti debili şi idioţi care sunt folosiţi ca bâtă politică”, a accentuat Dodon.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările