Deputatul Sergiu Sîrbu, audiat de procurori în calitate de bănuit într-o cauză penală: „Voi colabora cu ancheta”

Deputatul Sergiu Sîrbu, audiat de procurori în calitate de bănuit într-o cauză penală: „Voi colabora cu ancheta”

Deputatul democrat Sergiu Sîrbu a fost audiat de procurori marţi, 28 ianuarie, într-un dosar penal deschis pentru corupere activă. Parlamentarul a declarat presei că este vorba despre „un dosar politic până în măduva oaselor, atât ca formă cât şi conţinut, deoarece vizează politicieni şi a fost intentat în baza unei declaraţii politice a unui politician, care a luat forma unui denunţ fals împotriva altui politician”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Eu voi colabora cu ancheta. Noi vom fi proactivi.Vom utiliza toate mijloacele legale de apărare. Evident că nu recunosc acele acuzaţii şi aberaţii care sunt aduse. Sunt acuzaii false, în baza unui denunţ fals”, a declarat Sergiu Sîrbu.

Deputatul a mărturisit că, din iunie 2019, de când PDM a pierdut guvernarea, familia sa a fost supună unor presiuni şi intimidări: „Aş spune chiar persecuţii”. 

„De multe ori am primit mesaje să mă calmez, să nu fac declaraţii prea tari”, a spus Sîrbu. În opinia lui, dânsul este interceptat telefonic, la fel ca şi toată familia sa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: