Chirtoacă, interzis în Transnistria de către autorităţile separatiste

Chirtoacă, interzis în Transnistria de către autorităţile separatiste

Fostul primar al Chişinăului, Dorin Chirtoacă, a primit o interdicţie de intrare în regiunea transnistreană pentru următorii trei ani. Interdicţia i-a fost aplicată de către autorităţile neconstituţionale de la Tiraspol.

Ştiri pe aceeaşi temă

Chirtoacă nu a precizat motivele aplicării interdicţiei respective, însă cel mai probabil aceasta i-a fost aplicată în urma tentativelor reprezentanţilor AUR Moldova, din vara acestui an, de a intra în regiunea transnistreană pentru a face agitaţie electorală în contextul alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie.
 
„Despre interdicţie am aflat pe 19 septembrie, pe podul dintre Rezina şi Râbniţa, fiindu-mi reţinute actele timp de 2 ore şi impiedicată trecerea în stânga Nistrului de reprezentanţii regimului separatist neconstituţional. În cazul în care voi mai încerca să ajung în regiunea transnistreană, scrie, că urmează să fiu deportat”, a scris Dorin Chirtoacă pe Facebook.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările