Alexandru Jizdan respinge acuzaţiile că ar fi fugit din ţară: „Sunt plecat într-o vacanţă scurtă cu familia mea”

Alexandru Jizdan respinge acuzaţiile că ar fi fugit din ţară: „Sunt plecat într-o vacanţă scurtă cu familia mea”

Alexandru Jizdan, ex-deputat PDM, fost ministru de Interne în perioada guvernării oligarhului Plahotniuc

Fostul deputat democrat Alexandru Jizdan respinge acuzaţiile apărute în presă precum că dânsul a fugit din Republica Moldova pentru a nu fi reţinut. Jizdan susţine că a plecat într-o vacanţă scurtă cu familia, „care a fost planificată cu mult timp înainte de a se produce show-ul regizat de (in) justiţia moldovenească.”

Ştiri pe aceeaşi temă

„Recomand celor interesaţi să verifice atent dacă numele meu figurează în acest dosar şi dacă am vreo tangenţă cu asta. Nu am avut, nu am şi nu voi avea niciodată motive să fug din ţara mea. Să fugă cei care astăzi sfidează legea şi calcă peste toate principiile democratice”, a scris Alexandru Jizdan pe Facebook.

Alexandru Jizdan a comentat şi reţinerea fostului şef al IGP Alexandru Pînzari.

„Reiterez poziţia întregii echipe PDM dar şi a dânsului: “Nu vă grăbiţi să-l judecaţi şi nu-l ardeţi pe rug.” Acest om a stat la straja securităţii ţării toată viaţa, iar ceea ce se face astăzi cu el, este un adevărat abuz, pentru care cineva inevitabil va răspunde în faţa legii”, a mai spus Jizdan.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările