Alegeri Republica Moldova. Partidul Nostru a depus semnăturile la CEC pentru susţinerea candidatului său, Dumitru Ciubaşenco

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grupul de iniţiativă în susţinerea candidatului desemnat de Partidul Nostru la funcţia de preşedinte al Republicii Moldova, Dumitru Ciubaşenco, a depus la Comisia Electorală Centrală joi, 22 septembrie, semnăturile colectate.


Ciubaşenco susţine că cei 100 de colectori din grupul de iniţiativă au adunat adunat 25 de mii de semnături.

„Aproape 900 de liste de subscripţie din 32 de unităţi administrative de nivelul doi, inclusiv municipiile Chişinău şi Bălţi, UTA Găgăuzia şi din 29 de raioane”, a declarat candidatul PN pentru funcţia de preşedinte al ţării.

Dumitru Ciubaşenco menţionează că scopul principal este să înlăture actuala guvernare. Totodată, el pledează pentru relaţii bune cu toate statele şi consideră abordările geopolitice în alegerile prezidenţiale – o pistă falsă, pentru a distrage atenţia de la lucruri mai importante. 

Pentru colectarea semnăturilor, PPPN ar fi cheltuit 460 de mii de lei. 

Amintim că CEC deja a înregistrat candidaturile a patru candidaţi, este vorba de Marian Lupu (PD), Mihai Ghimpu (PL), Iurie Leancă (PPEM) şi Andrei Năstase (PPEM). 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite