A fost desemnată componenţa Comitetului Executiv al PSRM

0
Publicat:
Ultima actualizare:
x

Consiliul Republican al Partidului Socialiştilor a ales componenţa Comitetului Executiv al formaţiunii. În conformitate cu noul statut, Comitetul Executiv este organul colegial de conducere al partidului pentru un mandat de 4 ani. Din componenţa noului organ de conducere al PSRM fac parte: Vlad Batrîncea, Olga Cebotari, Grigore Novac, Adela Răileanu, Maxim Lebedinschi, transmite IPN.

Ulterior, Comitetul Executiv al partidului l-a ales pe Vlad Batrîncea în calitate de secretar executiv al PSRM.

Potrivit unui comunicat de presă al PSRM, în cadrul şedinţei de la sfârşitul săptămânii trecute, membrii Consiliului Republican al partidului au făcut o analiză a situaţiei social-politice din Republica Moldova şi au exprimat îngrijorări profunde în legătură cu numeroasele crize prin care trece ţara.

„Criza energetică, care a dus la dublarea sau chiar la triplarea facturilor consumatorilor finali de gaz natural şi creşterea semnificativă a facturilor la agentul termic, precum şi scumpirea cărbunilor, lemnelor de foc, reprezintă o lovitură dură aplicată de regimul de la guvernare întregii societăţi”, se arată în comunicatul PSRM.

Consiliul Republican al PSRM mai declară că „scumpirile zilnice ale benzinei şi motorinei s-au transformat într-un adevărat “serial de groază” pentru cetăţenii noştri, care privesc cu multă îngrijorare la ziua de mâine. Scumpirea tuturor produselor, inclusiv a celor de primă necesitate, pâinea şi lactatele, a înregistrat cote pe care Moldova nu le-a mai văzut din anii 90 ai secolului trecut”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite