Cinci proiecte vor fi derulate în regiunea de sud cu susţinerea UE

Cinci proiecte vor fi
derulate în regiunea de sud cu susţinerea UE

Uniunea Europeană va oferi 11,6 milioane de euro pentru implementarea a trei proiecte de aprovizionare cu apă şi servicii de canalizare şi două proiecte de eficienţă energetică, în regiunea de sud a ţării. Proiectele urmează a fi implementate până la sfârşitul anului 2020, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al Agenţiei de Dezvoltare Regională Sud, urmează ca două instituţii de învăţământ din raioanele Leova şi Basarabeasca să beneficieze de măsuri de eficienţă energetică. Suma prevăzută în acest sens este de 3,3 milioane de euro.
 
Proiectele mai prevăd 7,3 milioane de euro pentru îmbunătăţirea infrastructurii pentru furnizarea serviciilor de aprovizionare cu apă şi sporirea ratei de conectare a populaţiei la acestea, în mai multe comunităţi din raioanele Leova şi Cahul.
 
Aceeaşi sumă de 11,6 milioane de euro, din partea Uniunii Europene, este prevăzută şi pentru pentru patru proiecte de aprovizionare cu apă şi canalizare şi două proiecte de eficienţă energetică în regiunea de nord a ţării
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: