VIDEO Traficanţi de droguri din Chişinău, reţinuţi în flagrant delict de poliţişti

VIDEO Traficanţi de droguri din Chişinău, reţinuţi în flagrant delict de poliţişti

Doi bărbaţi şi o femeie cu vârsta cuprinsă între 34 şi 42 de ani, locuitori ai municipiului Chişinău, au fost reţinuţi de către oaemenii legii. Aceştia sunt suspectaţi de comercializarea drogurilor pe teritoriul Capitalei. Pentru un gram de heroină suspecţii încasau 2.000 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Timp de trei luni, poliţiştii au supravegheat membrii grupului, unde a fost infiltrat un ofiţer de investigaţii sub acoperire, fiind efectuate achiziţii de control şi procurate droguri de la suspecţi. 

La 21 aprilie 2018, suspecţii au fost reţinuţi în momentul comercializării drogurilor ofiţerului sub acoperire.  

În timpul reţinerii, suspecţii au opus rezistenţă încercând să fugă de la faţa locului, deteriorând un automobil al Poliţiei, totodată, punând în pericol viaţa şi sănătatea unui ofiţer.

Ca rezultat a percheziţiilor corporale şi în automobil au fost depistate şi ridicate aproximativ 30 grame de heroină, circa 18 mii de lei, două pistoale pneumatice, un cântar electronic la scară mica, cartele SIM şi telefoane mobile. Totodată, poliţiştii au ridicat şi automobilul în care se deplasau suspecţii.

Valoarea totală a drogurilor este de aproximativ 60.000 lei.

Suspecţii au fost arestaţi pe un termen de 30 de zile, dacă vor fi găsiţi vinovaţi, aceştia riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 la 15 ani.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările