VIDEO Prinşi la trei luni după ce-au spart sediul unei firme din Chişinău

VIDEO Prinşi la trei luni după ce-au spart sediul unei firme din Chişinău

Suspecţii au fost depistaţi după o brăţară pe care o vânduseră unei persoane Foto: Direcţia de Poliţie Chişinău

Cei trei suspecţi au furat bani şi bijuterii în valoare de aproximativ 500.000 de lei. Pentru fapta lor, tinerii prinşi riscă până la 12 ani de închisoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Trei tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 26 de ani au ajuns pe mâinile poliţiştilor după ce anul trecut au furat mai multe obiecte preţioase din sediul unei firme din Chişinău. Potrivit oamenilor legii, pe data de 8 octombrie cei trei au sustras mai multe brăţări, lănţişoare din aur, precum şi o sumă considerabilă de bani. Valoarea totală a prejudiciului e de circa 500.000 de lei.

Suspecţii, cu domiciliile în Capitală şi în raionul Nisporeni, ar fi intrat pe geam în imobilul de pe strada Pădurii din sectorul Botanica. Totodată, anchetatorii au găsit una dintre brăţări la o persoană care, la rândul ei, o cumpărase de la cei trei bănuiţi.

După ce le va fi stabilită gravitatea vinovăţia, fiecare dintre bănuiţii prinşi riscă între 7 şi 12 ani de închisoare, pentru furt în proporţii deosebit de mari. 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: