Unul dintre cei doi tineri din Chişinău, care au fost daţi în căutare pentru viol şi tentativă de omor, a fost implicat şi în atacul tâlhăresc de la Stăuceni, din 2017

Unul dintre cei doi tineri din Chişinău, care au fost daţi în căutare pentru viol şi tentativă de omor, a fost implicat şi în atacul tâlhăresc de la Stăuceni, din 2017

Unul dintre cei doi tineri din Chişinău, care au fost anunţaţi în căutare pentru viol şi tentativă de omor, a fost implicat şi în atacul tâlhăresc de la Stăuceni, când în februarie 2017, un grup de 18 indivizi au dat buzna într-un autoservice, atacând lucrătorii şi distrugând mai multe bunuri.

Este vorba despre Dumitru Cojuharov, cel care în februarie 2017 a fost organizatorul grupului criminal care a atacat autoservice-ul din Stăuceni.

Potrivit procurorilor, după o petrecere în afara oraşului, cei şase bănuiţi au mers sâmbătă, 4 mai, în apartamentul în care se aflau două tinere, una dintre care minoră de 16 ani. Prin constrângere fizică şi psihică, indivizii au violat victimele, iar pentru a ascunde urmele infracţiunii, au aruncat-o pe minoră de la balconul apartamentului, aflat la etajul şapte. Cealalată victimă a reuşit să fugă, alertându-i pe oamenii legii. Minora a fost internată în stare gravă la spital, în prezent fiind în comă.

Potrivit deschide.md, cu referire la surse din anchetă, cei şase sunt Oleg Onişchiv, Nicolai Grecinev, Igor Mahomedov, în vârstă de 23 de ani, împreună cu Alexandru Golcov şi Dmitrii Bugaescu, în vârstă de 26 de ani, dar şi Dmitrii Cojuharov în vârstă de 30 de ani.

Procurorii susţin că unul dintre reţinuţi ce se afla sub măsura preventivă - arest la domiciliu, aplicată pentru o infracţiune de tâlhărie, comisă acum două luni, fiind vorba la fel despre atacul tâlhăresc de la Stăuceni. 

Amintim că patru tineri din Chişinău au fost reţinuţi pentru dublu viol şi tentativă de omor. Alţi doi, printre care Dumitru Cojuharov, se află în căutare naţională.

Pe 17 februarie 2017, în jurul orei 15.00, un grup de circa 18 indivizi a dat buzna într-un autoservice din comuna Stăuceni. Aceştia au agresat lucrătorii totodată distrugând bunurile clădirii. Potrivit oamenilor legii, agresorii au urcat apoi la etajul superior al întreprinderii în încercarea de a ataca proprietarul clădirii, care s-ar fi baricadat în oficiu şi a fost nevoit să folosească arma pe care o deţinea legal.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: