Un mort şi doi răniţi, într-un accident rutier la Anenii Noi

Un mort şi doi răniţi, într-un accident rutier la Anenii Noi

Un bărbat de 41 de ani a murit, după ce a ajuns cu maşina într-un copac de pe marginea traseului. Accidentul a avut loc joi seara, în timp ce şoferul, cu două pasagere, se deplasa prin raionul Anenii Noi, în direcţia Căuşeni, de unde este originar.

Ştiri pe aceeaşi temă

Contactată de IPN, ofiţerul de presă al Inspectoratului General al Poliţiei, Mariana Beţivu, a declarat că automobilul a derapat şi s-a izbit violent într-un copac, ulterior fiind proiectat în alt copac. La faţa locului a fost nevoie de o echipă de descarcerare. Medicii nu au putut decât constata decesul bărbatului. Pasagerele, în vârstă 18 şi 24 de ani, au fost preluate de ambulanţă şi transportate la spital cu diverse traumatisme.

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă mai anunţă despre un accident rutier produs în această dimineaţă, 14 august, la Ungheni, între localităţile Rezina şi Cetireni. Un automobil, condus de un tânăr de 26 de ani, a derapat şi s-a izbit într-un copac. Şoferul a rămas blocat în maşina avariată, fiind nevoie de intervenţia echipei de descarcerare. Bărbatul a fost dus la spital

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: