Un bărbat din Bălţi, reţinut de CNA pentru perfectarea permiselor de conducere contra mită

Un bărbat din Bălţi, reţinut de CNA pentru perfectarea permiselor de conducere contra mită

Un şomer din Bălţi a fost reţinut în flagrant de ofiţerii Direcţiei Generale Teritoriale Nord a CNA şi procurorii anticorupţie, fiind suspectat de trafic de influenţă. Acesta ar fi promis să-i ajute pe doi bărbaţi să obţină permis de conducere contra mită.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit informaţiei preliminare, suspectul ar fi susţinut că are influenţă asupra unei persoane publice din cadrul Secţiei de Calificare a Conducătorilor Auto din Bălţi, pe care poate s-o determine să îi favorizeze pe denunţători la susţinerea probelor teoretice şi practice ale examenului de obţinere a permisului de conducere. 

Acesta ar fi pretins în total 1.400 de euro de la denunţători şi a primit 600 de euro sub controlul ofiţerilor GDT Nord, lângă Piaţa Centrală din Bălţi.

În urma măsurilor speciale de investigaţie, suspectul a fost reţinut pentru 72 de ore şi se află în izolatorul CNA. Pe cazul dat a fost iniţiată o urmărire penală pentru trafic de influenţă. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă o amendă în mărime de la 2.000 la 3.000 unităţi convenţionale sau până la 6 ani de închisoare.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările