Ruta de troleibuz nr. 16 a fost redeschisă

Ruta de troleibuz nr. 16 a fost redeschisă

FOTO IPN

Ruta de troleibuz nr. 16, care asigură legătura între sectoarele Ciocana şi Centru, a fost redeschisă de astăzi, 22 ianuarie. Primăria capitalei menţionează că a fost modificat itinerarul, astfel încât să fie soluţionată problema călătorilor din zona străzilor Maria Drăgan, Voluntarilor şi Uzinelor, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Troleibuzele de pe ruta nr.16, „str. Uzinelor - 31 August 1989”, vor circula la un interval de 20-25 de minute, cu timpul de rotaţie tur-retur de circa 90 de minute. Acestea vor porni din strada 31 august 1989 şi vor circula pe străzile Alexandr Puşkin, Grigore Vieru, Renaşterii Naţionale, Kiev, Alecu Russo, Meşterul Manole, Vadul lui Vodă, Maria Drăgan, Voluntarilor, Uzinelor – staţia terminus.

Returul se va efectua pornind din strada Uzinelor şi va continua pe străzile Voluntarilor, Maria Drăgan, Vadul lui Vodă, Meşterul Manole, Alecu Russo, Kiev, Renaşterii Naţionale, Grigore Vieru, Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni şi 31 august 1989.

Pe această rută vor circula patru troleibuze dotate cu baterii de ultimă generaţie, având o autonomie de 30 de kilometri. Unităţile de transport dispun de sisteme de aer condiţionat, camere de supraveghere în interior şi prize USB pentru călători, la fiecare set de scaune. De asemenea, blocurile optice ale troleibuzelor sunt pe bază de LED, iar oglinzile sunt cu reglaj electric.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: