O femeie a fost atacată de jderi

O femeie a fost atacată de jderi

Femeia a fost atacată în plină zi. FOTO: Arhivă

O femeie din Gribova, raionul Drochia a fost atacată de jderi. Acum întregul sat este speriat, relatează postul public de televiziune din Republica Moldova.

Ştiri pe aceeaşi temă

S-a întâmplat la ora 12.00. Femeia coborâse din autobuz şi se grăbea spre casă. Mergea pe un drum cu case părăsite şi a fost atacată de mai mulţi jderi.

„Era mama cu nouă pui. M-au muşcat de mână şi de picior, m-am speriat, am început a striga şi au sărit în ajutor vecinii. Am fost internată în spital. Mi-au acordat ajutor, am primit tratament, dar stau cu frică, deoarece cândva, în sat, a fost o fermă de animale blănoase şi cred că acolo s-au acomodat acestea“, susţine victima.

Toate persoanele care au intrat în contact cu animalele când i-au sărit în ajutor femeii, au fost supuse unui control medical. Sătenii spun că sunt îngroziţi de cele întâmplate, anunţă trm.md. Potrivit medicului-şef al Centrului de Sănătate Publică din Drochia, Veaceslav Babii, acest caz este singurul înregistrat în ultimii 10 ani, pentru că, de fapt, jderii nu atacă.

Animalele au fost omorâte, la Gribova, cu furcile şi au fost înhumate, iar locul a fost dezinfectat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările