Motivul pentru care militarii din Venezuela au doborât un avion american

Motivul pentru care militarii din Venezuela au doborât un avion american

Avionul doborât de forţele militare ale Venezuelei.

Militarii din Venezuela au doborât un avion înregistrat în Statele Unite, pe motiv că aeronava transporta o cantitate imensă de droguri, a anunţat ministrul de Interne venezuelan, Nestor Reverol. Cazul a avut loc pe 15 septembrie, în regiunea Zulia, în apropiere de frontiera cu Columbia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit ministrului, aeronava, care avea număr de întregistrare american, a intrat ilegal în spaţiul aerian al Venezuelei.

De precizat că autorităţile din Venezuela doboară frecvent avioane neidentificate care transportă droguri. Ultimul caz când un avion neidentificat a fost doborât s-a petrecut în luna iulie a acestui an, la fel fiind vorba de un avion american, scrie ria.ru.
 
În 2013, preşedintele Nicolas Maduro a permis ca avioanele mafiei de droguri care traversează spaţiul aerian al Venezuelei să fie doborâte. Iniţiatorul acestui proiect de lege a fost predecesorul lui Maduro, Hugo Chavez.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: