Episcopul Marchel, unul dintre promotorii teoriilor conspiraţiei despre vaccinuri, s-a infectat cu COVID-19

Episcopul Marchel, unul dintre promotorii teoriilor conspiraţiei despre vaccinuri, s-a infectat cu COVID-19

Episcopul de Bălţi şi Făleşti, Marchel, unul dintre cei care promovează în spaţiul public teorii ale conspiraţiei, întâlnite pe site-urile de fake news, a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acest lucru a fost confirmat pentru redacţia NordNews.md de surse avizate din sistemul medical din Bălţi. 

Contactat telefonic, episcopul a negat că este contaminat cu noul coronavirus. Într-un ton imperativ, Marchel a interzis redacţiei nordnews.md să publice această informaţie.

„Eu vă interzic să publicaţi aşa ştire. Măi, măi, o să stea soarele dacă Episcopul Marchel s-a îmbolnăvit”, a declarat Marchel.

Episcopul de Bălţi şi Făleşti, Marchel, cel care în campania prezidenţială din 2016 l-a sprijinit deschis pe Igor Dodon, s-a adresat cu un mesaj către preoţime şi enoriaşi în care a promovat teorii ale conspiraţiei, întâlnite pe site-urile de fake news. El susţine că noul coronavirus „a fost născocit” de om şi îndeamnă oamenii să nu accepte vaccinul împotriva COVID-19, pentru că acesta este „punctul final al globaliştilor satanişti”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările