„DRAGOSTE RUSEASCĂ“: Trei copii au murit striviţi în timp ce făceau sex într-o maşină ce gonea pe şosea

„DRAGOSTE RUSEASCĂ“: Trei copii au murit striviţi în timp ce făceau sex într-o maşină ce gonea pe şosea

Maşina în care se aflau adolescenţii s-a făcut zob

Accidentul teribil a avut loc noaptea trecută în apropiere de oraşul Novosibirsk din Rusia. Maşina de model „Lada“ în care se aflau şapte adolescenţi - două fete şi cinci băieţi, s-a făcut zob răsturnându-se din viteză într-un şanţ. Trei băieţi, cu vârste între 13 şi 15 ani, au murit pe loc, celelalte victime au ajuns la reanimare, relatează presa rusă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Victimele scoase dintre fiarele distorsionate ale automobilului erau fără haine. Fetele erau goale, iar băieţii - dezbrăcaţi de la jumătate în jos sau cu pantalonii pe vine. Aceasta i-a şi făcut pe oamenii legii să presupună că adolescenţii făceau sex în timp ce maşina gonea cu viteză excesivă pe şosea, potrivit publicaţiei „Komsomoliskaia pravda“.

Conform versiunii oficiale, la volan s-ar fi aflat un tânăr ce abia a împlinit 20 de ani, singurul major dintre cei care se aflau în maşina care aparţinea tatălui acestuia. Martorii accidentului susţin însă că maşina era condusă de un alt tânăr, de4 17 ani, care se zbate acum într viaţă şi moarte.

Deocamadată nu se ştie dacă adolescenţii erau beţi sau drogaţi, acest lucru urmând să fie stabilit în urma testelor de laborator.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările