Sălajul se pregăteşte de Europarlamentare. Aproape 200.000 de alegători sunt aşteptaţi la urne

Sălajul se pregăteşte de Europarlamentare. Aproape 200.000 de alegători sunt aşteptaţi la urne

Prefectul a prezentat stadiul pregătirilor pentru alegerile din 26 mai FOTO Prefectura Sălaj

Prefectul Sălajului a dat asigurări că autorităţile sunt pregătite pentru scrutinul electoral din 26 mai, peste 1.000 de cadre din structurile MAI urmând să asigure menţinerea ordinii publice la secţiile de votare.

În Sălaj au fost organizate 312 secţii de votare, pentru 197.200 de alegători, fiind tipărite 650.760 buletine de vot, respectiv un tip pentru alegerile europarlamentare şi două tipuri pentru Referendum.

Prefectul Florin Florian a precizat miercuri, 22 mai, în cadrul unei conferinţe de presă că pentru o bună desfăşurare a procesului electoral, a fost asigurată instruirea primarilor şi secretarilor unităţilor administrativ teritoriale din judeţ, precum şi a preşedinţilor şi locţiitorilor secţiilor de votare, cu privire la sarcinile ce le revin.
Oficialul a adăugat că peste 1.000 de cadre din structurile Ministerului Afacerilor Interne asigură menţinerea ordinii publice la secţiile de votare, dar şi siguranţa transportului materialelor electorale, alături de alte acţiuni specifice.

"Suntem pregătiţi pentru acest scrutin electoral", a concluzionat prefectul.

Mai puteţi citi:

Prefectul Sălajului, schimbat din funcţie pentru o zi. Cine şi de ce i-a luat locul

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: