Eşti elev sau student? Din 1 martie poţi circula cu autobuzul la jumătate de preţ. Vezi aici detalii

Eşti elev sau student? Din 1 martie poţi circula cu autobuzul la jumătate de preţ. Vezi aici detalii

Facilitatea este valabilă de la 1 martie

Elevii şi studenţii, indiferent de localitatea de domiciliu, vor beneficia începând cu data de 1 martie de o reducere de 50 la sută a tarifului la abonamentul de transport în comun.

Ştiri pe aceeaşi temă

Operatorul de transport în comun din municipiul Zalău, SC Transurbis SA, anunţă că începând cu data de 1 martie 2012 elevii din sistemul  de învăţământ acreditat -autorizat  şi studenţii, indiferent de localitatea de domiciliu a acestora, vor beneficia de o reducere de 50 la sută a tarifului la abonamentul de transport în comun. Astfel, începând  data menţionată, elevii şi studenţii din municipiul Zalău vor plăti 30 de lei pentru un abonament lunar pe autobuzele Transurbis.
Paul Maghiu, specialist relaţii publice SC Transurbis, a precizat că pentru a putea beneficia de această facilitate, elevii şi studenţii vor trebui să prezinte actul de identitate şi carnetul de elev respectiv student, vizat la zi de unitatea de învăţământ pe care o frecventează, la casieria societăţii.

Această facilitate este valabilă doar pentru abonamentele făcute pentru o lună calendaristică întreagă, 30 sau 31 de zile, atât în timpul anului şcolar, cât şi în perioada vacanţelor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările