Bilanţ îngrijorător în Sălaj: 18 cazuri noi şi două decese în ultimele 24 de ore

Bilanţ îngrijorător în Sălaj: 18 cazuri noi şi două decese în ultimele 24 de ore

În spitale sunt internaţi 107 pacienţi COVID-19 FOTO Arhivă

Numărul deceselor cauzate de noul coronavirus în judeţul Sălaj a urcat la 25, după ce două femei a pierdut lupta cu boala în ultimele 24 de ore.

Două femei de 66, respectiv 79 de ani sunt ultimele victimele pe care noul coronavirus le face în Sălaj, numărul total al deceselor ajungând, astfel, la 25. Ambele paciente sufereau şi de alte afecţiuni, spun autorităţile. Sălăjeanca de 66 de ani avea hipertensiune arterială, insuficienţă ventriculară stânga şi astm bronşic, fiind confirmată în 27 august. Cea de 79 de ani, a fost diagnosticată în 24 august, prezenta hipertensiune arterială şi bronhopneumopatie cronică obstructivă.

Tot în ultimele 24 de ore, în Sălaj au fost înregistrate 18 cazuri noi de infectare. De la debutul pandemiei, 400 de persoane au primit acest diagnostic, 268 fiind declarate vindecate. În prezent, în spitalele din Şimleu Silvaniei şi Zalău sunt internaţi 107 bolnavi, 84 dintre ei cu forme medii ale bolii, 21 cu forme uşoare, iar doi în stare gravă la Terapie Intensivă.

Din totalul celor 107 cazuri active, 58 sunt în municipiul Zalău; în schimb, în 36 de unităţi administrativ-teritoriale nu există niciun bolnav.

Vă mai recomandăm:

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările