Sinuciderea lui Răzvan, băiatul de 13 ani aflat în plasament, plină de mister. Apropiaţii bănuiesc că juca „Balena albastră”

Sinuciderea lui Răzvan, băiatul de 13 ani aflat în plasament, plină de mister. Apropiaţii bănuiesc că juca „Balena albastră”

Foto- arhivă

În urmă cu două zile, Răzvan a fost găsit spânzurat în grajdul familiei care-l avea în plasament. De atunci, apropiaţii aşteptă să afle care a fost motivul petru care băiatul de 13 ani şi-a pus capăt zilelor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Răzvan se afla de 9 ani în plasament la o familie din localitatea Dodeşti, judeţul Vaslui. În urmă cu două zile a fost găsit spânzurat în grajd. 
 
"Ambulanţa din Bârlad a intervenit în localitatea Dodeşti pentru un băiat în vârstă de 13 ani victimă a unei posibile tentative de suicid prin spânzurare. Din nefericire, medicul din echipaj a declarat decesul acesteia deoarece semnele ireversibile ale morţii erau deja instalate. (...) Copilul plecase din casă de la ora 11.00 şi a fost găsit spânzurat în grajdul locuinţei în jurul orelor 15.00", a precizat dr. Daniel Ungureanu, din cadrul SAJ Vaslui.
 
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Bogdan Gheorghiţă, a declarat că poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul, în cauză fiind efectuate cercetări pentru ucidere din culpă.
 
Apropiaţii familiei spun că Răzvan era iubit şi bine îngrijit şi nu avea niciun motiv de sinucidere. Se afla în plasament la această familie încă de la vârsta de 4 ani. 
 
Unul dintre fiii asistentului maternal nu exclude ca moartea băiatului să fi fost provocată de "Balena albastră", un joc online pe care îl poţi câştiga doar dacă te sinucizi, arată observatornews.ro
 
„Balena albastră”, un joc în care provocarea supremă este sinuciderea, a făcut mai multe victime în rândul adolescenţilor. 
 
Citeşte şi: 
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările