VIDEO Incendiu la fosta fabrică de mobilă din Vaslui. Cetăţenii avertizaţi prin Ro Alert să se protejeze împotriva fumului

VIDEO Incendiu la fosta fabrică de mobilă din Vaslui. Cetăţenii avertizaţi prin Ro Alert să se protejeze împotriva fumului

Mai multe echipaje de pompieri intervin la un incendiu izbucnit duminică, 1 septembrie, la fosta fabrică de mobilă din municipiul Vaslui.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: Incendiul a izbucnit la anexa unui depozit, ce aparţine unei societăţi comerciale, unde se aflau cantităţi mai de deşeuri, în special din cauciuc. Incendiul a fost localizat de pompieri, situaţia fiind sub control. Şase autospeciale ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui şi o ambulanţă s-au deplasat în zonă.

Cauzele izbucnirii incendiului urmează a fi investigate, însă se bănuieşte că focul ar fi fost provocat de cetăţenii de etnie romă din zonă.

Ştire iniţială: Din cauza fumului dens degajat, vasluienii au fost avertizat prin sistemul Ro alert să ia măsurile necesare pentru a se proteja. La faţa locului, s-a deplasat şi prefectul judeţului. În halele fostei fabrici de mobilă din Vaslui funcţionează în prezent mai multe societăţi comerciale. 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: