Clipe de groază pentru două fetiţe de 7 ani, după ce un prădător sexual le-a ademenit în scara unui bloc

Clipe de
groază pentru două fetiţe de 7 ani, după ce un prădător sexual le-a
ademenit în scara unui bloc

Un bărbat de 30 de ani din Vaslui, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzaţia de agresiune seaxuală, victime fiind două fetiţe de 7 ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Agresiunea a avut loc în seara de 18 mai în municipiul Vaslui, în scara unui bloc din apropierea magazinului Aurocor, din zona Gării. Cele două fetiţe au fost ademenite de individul care locuieşte în aceeaşi zonă. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, bărbatul a dus cele două copile în scara unui bloc, unde a exercitat acte cu conotaţie sexuală, pipăind cele două copile în zonele intime.

După ce au scăpat din braţele agresorului, una dintre copile a povestit mamei toate cele întâmplate. Femeia a  alertat de îndată poliţiştii. 

Agresorul, un tânăr căruia apropiaţii îi spuneau”Împăratul Gării”, a fost reţinut pentru 24 de ore, iar pe numele său judecătorii au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

”Dispune arestarea preventivă a inculpatului Croitoru Iulian, sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de agresiune sexuală, pe o durată de 30 de zile, de la 20.05.2019 la 18.06.2019, inclusiv. În baza art. 230 Cod procedură penală, dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă a inculpatului Croitoru Iulian. Respinge, ca neîntemeiată, cererea inculpatului de luare a măsurii arestului la domiciliu sau a controlului judiciar”, se menţionează în soluţia dispusă de Judecătoria Vaslui.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: