Caz revoltător în Vaslui: un bărbat de 51 de ani a murit după ce ambulanţa a rămas împotmolită în noroaie

Caz revoltător în Vaslui: un bărbat de 51 de ani a murit după ce ambulanţa a rămas împotmolită în noroaie

O ambulanţă de terapie intensivă mobilă a rămas împotmolită în noroi în timp ce se deplasa la un pacient în vârstă de 51 de ani cu afecţiuni cardiace. Medicii au fost nevoiţi să apeleze la şenilată şi un camion de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) pentru a ajunge la pacient.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sâmbătă, 25 mai, la ora 6.00, un apel la 112 anunţa că un pacient de 51 de ani, din localitatea Albeşti, comuna Deleşti, din judeţul Vaslui, cunoscut cu afecţiuni cardiace, se simte foarte rău. Imediat, la faţa locului, a fost dirijat un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă (TIM) din cadrul ISU. Pe drumul comunal 105, pe raza comunei Deleşti, ambulanţa a rămas împotmolită în noroi. Cadrele medicale au solicitat sprijinul ISU pentru a trimite în zonă o şenilată pentru a transporta medicul la pacient. Pacientul, potrivit rudelor, nu mai era conştient.

În paralel, lucrătorii ISU au solicitat autorităţilor locale din Deleşti să intervină pentru a curăţa drumul.

”La faţa locului a fost deplasat şi un camion de la ISUJ Vaslui pentru a scoate ambulanţa TIM din noroi. Autorităţile locale s-au mobilizat şi ele punând la dispoziţie un buldoexcavator pentru a curăţa drumul şi a scoate ambulanţa. Doamna doctor a ajuns în cele din urmă la pacient cu un autoturism de teren pus la dispoziţie prin intermediul autorităţilor locale. Din păcate, la faţa locului, medicul nu a m-ai putut face nimic pentru pacientul în vârstă de 51 ani, acesta fiind declarat decedat”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările