Începutul de an școlar a paralizat traficul rutier în Vaslui

Începutul de an școlar a paralizat traficul rutier în Vaslui

Pe strada Dobrogeanu Gherea s-a creat ambuteiaj

Municipiul Vaslui a devenit neîncăpător atât pentru pietoni, cât și pentru șoferi, din cauza mașinilor parcate aiurea în prima zi de școală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aglomerația s-a produs încă de la primele ore ale dimineții, comoditatea părinților fiind principalul motiv pentru care s-a ajuns în această situație. Practic, nu a existat străduță sau trotuar din jurul vreunei instituții școlare care să nu fie sufocat de mașini.

În unele zone, cum ar fi cea din jurul clădirii SRI-ului, care se află în vecinătatea școlii nr. 6 „Mihai Eminescu" și a Colegiului Economic „Anghel Rugină", s-a circulat pe un singur sens mai bine de 3 ore.

Nici intervenția polițiștilor locali sau a celor de la rutieră nu a reușit să îmbunătățească situația. Abia la orele amiezii, străzile orașului s-au mai eliberat, iar traficul a revenit cât de cât la normal.

Festivități făcute musai cu autorități

Ca la fiecare început de an școlar, unele instituții de învățământ nu se leapădă de politic și țin cu tot dinadinsul ca la festivități să participe și oameni din acest anturaj sau autorități locale.

Directorul liceului „Emil Racoviță“, Anca Anușcă Popa i-a ținut microfonul prefectului în timp ce acesta citea mesajul premierului Emil Boc

Așa s-a întâmplat și la Liceul Teoretic „Emil Racoviță" din municipiul reședință de județ, acolo unde a participat și prefectul Csaba Levente Szekely. Acesta a dorit neapărat să dea citire mesajului primului ministru, spre disperarea cadrelor didactice, care au început să părăsească  careul.

VEZI AICI CUM ARATĂ CALENDARUL NOULUI AN ȘCOLAR


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările