Sinucidere în centrul Severinului: o femeie s-a aruncat în gol de la etajul 8 al unui bloc

Sinucidere în centrul Severinului: o femeie s-a aruncat în
gol de la etajul 8 al unui bloc

Poliţiştii au făcut cercetări la faţa locului FOTO Corina Macavei

O femeie în vârstă de 77 de ani din Drobeta Turnu Severin s-a aruncat luni dimineaţă de la etajul 8 al blocului în care locuia. Vecinii bătrânei spun că aceasta nu era bolnavă şi nu înţeleg deloc gestul său sinucigaş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul s-a petrecut luni dimineaţă, în jurul orei 6,00, atunci când vecinii au auzit un zgomot puternic. Femeia se aruncase de la etajul 8 al blocului A1 din centrul Severinului. Medicii de la Ambulanţă nu au mai putut face nimic pentru ea, decât să constate decesul.

„Luni dimineaţa, la ora 06.16, Detaşamentul de pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, în municipiiul Drobeta Turnu Severin, str. Decebal, bl. A1, pentru asistenţa unei persoane care s-a aruncat în gol de la etajul VIII al blocului în care locuia. La sosirea pompierilor, femeia, în vârstă de 77 de ani, a fost găsită decedată. Pompierii au coborât femeia, care se afla, căzută, pe terasa etajului I şi au predat-o  organelor de cercetare”, a declarat Ramona Nistor, purtătorul de cuvânt al ISU “Drobeta”.

Teodora Prundeanu, soţia lui Ion Prundeanu, directorul adjunct de la fosta Întreprindere Comercială de Stat pentru Mărfuri Industriale care gestiona comerţul socialist în municipiul Drobeta Turnu Severin, a ales să-şi încheie socotelile cu viaţa în această dimineaţă.

După cum spun vecinii, femeia nu sufera de vreo boală, astfel că gestul său este de neînţeles pentru ei.

„Aseară mi-a spus să vin pe la 6 dimineaţa să plecăm împreună la doctor fiindcă avea o infecţie urinară, dar nu era ceva grav. Nu ştiu de ce a făcut lucrul acesta”, a spus o vecină, îngrozită de gestul bătrânei.

Femeia locuia singură, soţul fiind decedat de mai multă vreme. Poliţiştii au găsit un bilet de adio în apartamentul bătrânei şi din câte se pare toate lucrurile legate de înmormântarea sa foarte bine puse la punct.

Trupul neînsufleţit al bătrânei a fost preluat de serviciul de medicină legală pentru efectuarea necropsiei.

 

Poliţiştii au făcut cercetări la faţa locului FOTO Corina Macavei 

Imagini din aceeasi galerie
  • Poliţiştii au făcut cercetări la faţa locului FOTO Corina Macavei 
  • Blocul unde locuia bătrâna FOTO Corina Macavei 
  • Pompierii au coborât trupul neînsufleţit pentru a fi preluat de serviciul de medicină legală FOTO Corina Macavei 
  • Trupul neînsufleţit a fost preluat de serviciul de medicină legală pentru efectuarea necropsiei FOTO Corina Macavei 
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările