Amendat cu 500 de lei pentru că a aruncat gunoiul menajer pe domeniul public

Amendat cu 500 de lei pentru că a aruncat gunoiul menajer pe domeniul public

FOTO Poliţia Locală Turnu Severin

În timpul activităţilor de patrulare pe zona de responsabilitate, poliţiştii locali au depistat un bărbat, în vârstă de 38 ani, cu domiciliul în Drobeta-Turnu Severin, care arunca pământ şi resturi menajere pe str. Walter Mărăcineanu, în apropierea intersecţiei cu centura ocolitoare a oraşului, anunţă Poliţia Locală din Turnu Severin.

Bărbatul a fost sancţionat cu amendă în cuantum de 500 lei.

În conformitate cu prevederile HCL 220/2011 referitoare la normele locale ce privesc protejarea mediului înconjurător, aruncarea/depozitarea deşeurilor menajere sau industriale, a pamântului, molozului rezultat din excavări sau demolări precum şi a oricăror altor materiale în alte locuri decât cele stabilite în acest scop se sancţionează cu amendă în cuantum de la 500 lei la 1000 lei.

Punctul în care a fost depistat acest bărbat este mereu plin de gunoaie din cauza unor astfel de persoane certate cu legea. Primăria oraşului a efectuat mai multe acţiuni de igienizare în zonă.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: