Turişti salvaţi pe lacul Goloviţa, în apropiere de Gura Portiţei

Turişti salvaţi pe lacul Goloviţa, în apropiere de Gura Portiţei

FOTO Facebook Eugen Ion

Turişti, aflaţi într-o barcă de mici dimensiuni, au fost salvaţi de angajaţii primăriei Jurilovca care au intervenit cu ambarcaţiunea instituţiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reprezentanţii primăriei Jurilovca au intervenit duminică, 27 mai, pentru salvarea a trei turişti care se aflau într-o barcă de mici dimensiuni pe lacul Goloviţa, în direcţia Gura Portiţei. Din cauza valurilor, barca era în pericol să se răstoarne.

Primarul comunei Jurilovca, Eugen Ion, a descris toată operaţiunea de salvare pe contul său de Facebook.

„În urma solicitării ISU Delta, în această după-amiază am condus o intervenţie de urgenţă cu ambarcaţiunea Primăriei Jurilovca, pentru a recupera trei persoane de pe lacul Goloviţa.

Cei trei turişti se deplasau către Gura Portiţei cu o ambarcaţiune de mici dimensiuni, deţinută de unul dintre aceştia, ambarcaţiune ce s-a dovedit a fi inadecvată pentru traversarea lacului într-o zi cu vânt - aşa cum a fost cea de astăzi.

Mă bucur că am avut mijloacele să intervenim în timp util şi că putem încheia ziua cu veşti bune - cele trei persoane au fost recuperate în siguranţă şi nu au avut nevoie de asistenţă medicală”, a scris primarul.

Pe aceeaşi temă:

Casă transformată într-un muzeu de artă populară. „Mi-a plăcut să strâng lucruri vechi pe care alţii le aruncă“

FOTO Poveste de succes în ţinutul lipovenilor: o casă în ruină transformată într-o bijuterie de arhitectură tradiţională

 

citeste totul despre: