Se reiau căutările celor două surori dispărute în Dunăre. Fata cea mare a sărit în apă să-şi salveze sora mai mică

Se reiau căutările celor două surori dispărute în Dunăre. Fata cea mare a sărit în apă să-şi salveze sora mai mică

Căutările au fost reluate foto: ISU Tulcea

Forţele ISU Tulcea şi ISU Brăila reiau în această dimineaţă căutările celor două fete, de 11 şi 12 ani, dispărute în apele Dunării, în zona portului Isaccea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Luni după-amiază, în jurul orei orei 16.10, printr-un apel la 112, ISU Tulcea a fost solicitat să intervină pentru căutarea a două fete (surori, de aproximativ 11 şi 12 ani) posibil dispărute, în zona portului din oraşul Isaccea.

„Din primele verificări a reieşit că minora de 11 ani ar fi alunecat şi a căzut în apă, iar cea de-a doua ar fi intrat după ea pentru a o scoate la mal”, spun poliţiştii.

Până la lăsarea întunericului, salvatorii nu au găsit nimic. Căutările au fost oprite peste noapte.

Marţi dimineaţa, structurile din cadrul ISU Tulcea şi ISU Brăila organizează activităţi specifice în vederea reluării misiunii de căutare în mediu acvatic în zona respectivă.

ISU Tulcea participă la căutări cu 8 subofiţeri ( 2 scafandri), cu o autospecială de transport scafandri, o ambarcaţiune de căutare salvare (SAR), o barcă pneumatică şi o ambulanţă SMURD, iar ISU Brăila cu 3 subofiţeri (scafandri), cu o autospecială de transport scafandri.

La faţa locului se află şi echipaje de la IPJ Tulcea, Poliţia Transporturi şi SVSU Isaccea.

La căutări participă şi localnici.

Citeşte şi:

Două surori, de 11 şi 12 ani, au dispărut în zona portului Isaccea

Evaluarea Naţională 2021. Emoţii pentru 1.360 de elevi din judeţul Tulcea
 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările