Prostituție și tâlhărie: bătrân jefuit de tânărul pe care îl plătea pentru sex!

Prostituție și tâlhărie: bătrân jefuit de tânărul pe care îl plătea pentru sex!

Dosarul a ajuns la Judecătoria Tulcea

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au dispus, prin rechizitoriu, punerea în mişcare a acţiunii penale şi trimiterea în judecată a inculpaţilor Cristian Dăuceanu, Gheorghe Dăuceanu, Ionuț Viorel Stoian, Cristian Andrei Soldat şi a unui minor de 16 ani pentru furt calificat, violare de domiciliu şi tentativă la tâlhărie.  

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru a întreține relații sexuale cu bărbatul pe care s-a decis să îl jefuiască, Dăuceanu Cristian primea bani. La un moment dat, a devenit lacom: a vrut mai mult decât cei 2.000 de lei pe care îi luase de la bătrânul din Valea Nucarilor, județul Tulcea, pentru a întreține raporturi sexuale. 
Într-o zi, Cristian Dăuceanu s-a întâlnit cu victima și i-a cerut 10 lei.
„Profitând de faptul că îi dăduse inculpatului bani, partea vătămată a invitat inculpatul la locuinţa sa pentru a întreţine relaţii sexuale, ca şi în alte dăţi. După terminarea actului, partea vătămată a răsplătit inculpatul, dându-i  suma de 2.000 lei. Cu acest prilej, Dăuceanu a văzut unde ţine partea vătămată banii, motiv pentru care, în seara aceleaşi zile, după lăsarea întunericului, le-a propus unor prieteni să meargă împreună la locuinţa părţii vătămate, deoarece aceasta deţine o sumă mare de bani“, a declarat procuror Laura Subțirelu.
Inculpații s-au deplasat la locul faptei, unde Cristian Dăuceanu a intrat în casă, întreţinând relaţii intime cu partea vătămată. Deoarece afară câinii lătrau la cei trei inculpaţi râmaşi în curte, partea vătămat a ieşit, iar inculpatul Cristian Dăuceanu, profitând că a rămas singur în locuinţă, a luat din geanta părţii vătămate suma de 7.000 lei.
Pentru că bănuiau că bătrânul mai are bani, Cristian și Gheorghe Dăuceanu, Valentin Hristu și Ionuț Stoian Viorel s-au întors două zile mai târziu. În aceste condiţii, Cristian Dăuceanu şi Ionuț Stoian şi-au tras fesurile peste faţă şi au pătruns în locuinţă, prin dislocarea unui geam, nu înainte de a debranşa de la curentul electric imobilul, în timp ce ceilalţi doi inculpaţi au rămas în stradă să asigure paza.
„Deoarece nu au găsit bani în partea de casă în care nu locuia partea vătămată, toţi cei patru au decis să intre şi în partea de casă unde dormea partea vătămată. După ce s-au înarmat şi cu un levier, au spart ochiul de geam de la o cameră, pătrunzând toţi în imobil. Inculpaţii au identificat geanta în care partea vătămată îşi ţinuse bani, însă nu au mai găsi valori în aceasta. Datorită zgomotului produs, partea vătămată s-a trezit din somn, recunoscându-l pe Cristian Dăuceanu. Supăraţi, inculpaţii au aplicat părţii vătămate lovituri cu levierul, cât şi cu o sticlă de bulion din locuinţă, abandonând-o în momentul în care au apreciat că leziunile provocate sunt destul de severe“, mai spune procuror Laura Subțirelu.
Prejudiciul total cauzat părţii vătămate a fost de 10.114 lei, ce nu s-a recuperat în cursul urmăririi penale.
Faţă de Valentin Hristu s-a dispus disjungerea cauzei şi continuarea cercetărilor, întrucât acesta este arestat în străinătate.  Cauza a fost trimisă, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Tulcea.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările