GALERIE FOTO Astăzi se inaugurează investiţia din cartierul de Est. Vezi aici cum arată acum drumurile din zona industrială!

GALERIE FOTO Astăzi se inaugurează investiţia din cartierul de Est. Vezi aici cum arată acum drumurile din zona industrială!

Reabilitarea zonei Est, la final

Reabilitarea şi modernizarea zonei industriale Est a ajuns la final. Inaugurarea oficială va avea loc astăzi, de la ora 13.00, în prezenţa secretarului de stat Răzvan Murgeanu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Veste bună pentru cei care locuiesc în zona Orizontului – Prislav. Proiectul pentru reabilitatea şi modernizarea zonei de est a oraşului este gata. Este vorba despre un proiect care însumează circa 30 de milioane de lei, finanţat prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.

Click pe poze pentru fotogalerie!

Practic, prin acest proiect s-a avut în vedere reabilitarea a 5 kilometri de drum, reabilitarea conductelor de apă (transport şi distribuţie) în lungime de 14.560 ml, realizarea reţelei de canalizare menajeră în lungime de 7906 ml, realizarea a 12 staţii de pompare ape menajere, realizarea reţelei de canalizare pluvială în lungime de 2580 ml, reabilitarea reţelei electrice de iluminat public în lungime de 5 kilometri. Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările