Cât te costă rechizitele în acest an şcolar

Cât te costă rechizitele în acest an şcolar

Tulcenii au început să cumpere deja rechizitele pentru acest an şcolar

Părinţii au început deja pregătirile pentru anul şcolar 2011 – 2012. În acest an, va trebui să scoţi din buzunar mai mult de 200 de lei pentru toate cele necesare începerii anului şcolar

Ştiri pe aceeaşi temă

Librăriile şi alte magazine de specialitate au fost deja luate cu asalt de părinţii care pregătesc ghiozdanele pentru cei mici. Comercianţii încearcă să se aprovizioneze de la depozitele care practică preţurile cele mai mici, astfel încât să aibă o mică garanţie că produsele se vor vinde.
Încă de la finalul lunii august magazinele din Tulcea şi-au creat stocuri de rechizite pentru buzunarul fiecăruia şi pentru completarea ghiozdanului cu toate cele necesare. Părinţii mai au la dispoziţie două săptămâni pentru a cumpăra rechizitele pentru acest an şcolar.
Cu lista de cumpărături întocmită cu mare atenţie şi cu banii drămuiţi  mămicile se plimbă printre rafturile magazinului, în căutarea rechizitelor cu preţul cel mai bun.
„Am o fată în clasa a doua, iar acum o dau pe cea mică la clasa întâi. Am învăţat de anul trecut că trebuie să faci cumpărăturile din timp, că pe ultima sută de metri nu găseşti decât rechizite foarte scumpe. Mi se pare că unele produse sunt chiar mai ieftine decât anul trecut. De exemplu, ghiozdanul. Anul trecut am luat pentru cea mare cu 20 de lei, acum acelaşi ghiozdan este 18 lei. Ce-i drept, am schimbat magazinul“, spune Mariana Andrei (37 de ani), din Tulcea.
Au început vânzările
Vânzătoarele spun că de câteva zile magazinele primesc din ce în ce mai mulţi părinţi în căutare de rechizite.Vânzările au început să crească, iar în ultima săptămână  rechizitele sunt cele mai vândute produse de sezon.
În săptămânalul ADS găsiţi lista de preţuri pentru rechizite şi o comparaţie cu preţurile practicate în 2010.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările