VIDEO Trenuleţ de sănii tras de maşină pe drumul naţional, la ieşirea din Timişoara

VIDEO Trenuleţ de sănii tras de maşină pe drumul naţional, la ieşirea din Timişoara

Tinerii au fost plimbaţi cu săniuţa pe drumul naţional Timişoara-Arad

Timişorenii care au avut drum aseară pe Calea Aradului din Timişoara au avut ocazia să se minuneze când au văzut că un şofer timişorean face drifturi prin oraş cu patru săniuţe după el. Tinerii spun că au avut nevoie de adrenalină şi că nu au vrut să piardă o asemenea ocazie rară.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mai mulţi tineri cu poftă de distracţie şi de adrenalină şi-au luat inima în dinţi, şi-au legat săniuţele unele de celalalte, după care au ocupat drumul naţional Timişoara-Arad.

Distracţia a fost cu atât mai mare cu cât săniuţele au fost tractate cu viteză de un VW Passat ultimul model. Pofta de adrenalină nu le-a fost perturbată de nici un echipaj de poliţie, în timp ce ceilalţi participanţi la trafic i-au claxonat sau le-au făcut poze în semn de apreciere.

Mihai GTI, cel care a făcut public clipul video, spune că toată nebunia a pornit de la nevoia de adrenalină: "Ne-am distrat un pic că rar vezi aşa zăpadă la Timişoara".

Cu doar câteva zile înainte, la prima ninsoare, şoferii dornici de adrenalină şi-au dat întâlnire în parcarea unui supermarket din Timişoara. Aici s-au distrat pe zăpadă, s-au filmat şi evident s-au postat pe youtube.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările