VIDEO Pompierii de la ISU Timiş au acceptat provocarea Jerusalema Challenge. Cum dansează pe cântecul lansat în Africa de Sud

VIDEO Pompierii
de la ISU Timiş au acceptat provocarea Jerusalema Challenge. Cum dansează pe cântecul lansat în Africa de Sud

Pompierii de la ISU Timiş dansează

Pompierii din Timişoara au înregistrat un video cu scopul de a aduce un zâmbet pe buze şi energia necesară pentru o zi de muncă.

Pompierii de la ISU Timiş au acceptat provocarea Jerusalema Challenge, dansul pe o melodie lansată în Africa de Sud, în 2019, de către Master K şi Nomcebo.
 
Clipurile realizate în toată lumea, în spitale, în diferite instituţii, şcoli, pe acoperişuri, plaje sau spaţii publice devin virale pe Facebook, Twitter sau TikTok. 

"Cine zice că pompierii nu fac faţă provocărilor?
 
#Jerusalema #Challenge a fost transformat într-un antrenament plin de energie de către pompierii din cadrul Detaşamentului 2 de Pompierii Timişoara. 
 
Sperăm ca acest video să vă aducă şi dumneavoastră un zâmbet pe buze şi energia necesară pentru o zi de muncă”, au scris pompierii de la ISU Timiş, pe pagina lor de Facebook.

Videoclipul pompierilor de pe Fabebook a adunat într-o zi peste 412.00 vizualizări.


Credit video Tion.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările