VIDEO Imagini cu scandalul dintr-un club din Timişoara în care a fost implicat fiul lui Sile Cămătaru. O femeie a fost pălmuită, iar un tânăr a fost înjunghiat

VIDEO Imagini cu scandalul dintr-un club din Timişoara în care a fost implicat fiul lui Sile Cămătaru. O femeie a fost pălmuită, iar un tânăr a fost înjunghiat

FOTO Scandalul în care a fost implicat fiul lui Sile Cămătaru a fost filmat FOTO opiniatimisoarei.ro

Scandalul de la clubul de manele din Timişoara în faţa căruia fiul lui Sile Cămătaru ar fi înjunghiat un tânăr de 29 de ani a fost filmat.

Camerele de supraveghere au surpsins scandalul în care fiul lui Sile Cămătaru este acuzat că a înjunghiat un tânăr în faţa unui club de manele. Incidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, când un tânăr de 29 de ani din Timişoara s-a prezentat la Spitalul Municipal cu o plagă tăiată în zona toracelui.

Observând că e posibil ca tânărul să fie victima unei infracţiuni, medicii au sunat la Poliţie. Tânărul le-a declarat poliţiştilor că în timp ce se afla la un club din Timişoara a avut o altercaţie cu Alberto Balint, fiul lui Sile Cămătaru, care i-a aplicat o lovitură cu un cuţit.

Potrivit poliţiştilor, în urma incidentului a fost deschis dosar penal pentru loviri şi alte violenţe şi s-au luat măsuri pentru prinderea autorului. Potrivit opiniatimisoarei.ro, tânărul înjunghiat a povestit că era beat şi a incercat să intre în club, dar nu a fost lăsat de femeia care administrează localul, aceasta dându-i şi o palmă.  La scurt timp, fiul lui Sile Cămătaru, Alberto Balint, iubitul femeii, ar fi iesit din club cu un cutit în mână si l-a injunghiat pe tânăr.

Din imaginile surprinse de camera de supraveghere şi făcute publice de opiniatimisoarei.ro se poate vedea cum tânărul este oprit de o femeie să intre în club. Tânărul a luat-o în braţe pe femeie, iar după ce conflictul degenerează îi dă tinerei, care ar fi prietena lui Alberto Balint, o palmă. Pentru a-şi răzbuna iubita, filul lui Sile Cămătaru l-ar fi atacat cu cutţitul pe tânăr.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: