VIDEO Coşmarul şoferilor din Timişoara a luat sfârşit. Intersecţia de la Michelangelo a fost deschisă traficului. Pasajul subteran mai aşteaptă

VIDEO Coşmarul şoferilor din Timişoara a luat sfârşit. Intersecţia de la Michelangelo a fost deschisă traficului. Pasajul subteran mai aşteaptă

Primarul Nicolae Robu a testat asfaltul de pe Vasile Pârvan, atât pe jos cât şi de la volan

Lucrările de suprafaţă de la intersecţia Michelangelo au fost finalizate, iar circulaţia a fost deschisă traficului. Practic, în momentul de faţă prin intersecţia de la Michelangelo se circulă exact ca înainte de deschiderea şantierului, urmând ca pasajul rutier pentru care s-a creat tot deranjul din zonă să fie deschis când vremea permite finalizarea lucrărilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Firma care execută proiectul de la Michelangelo a finalizat lucrările la suprafaţă, ceea ce a permis deschiderea circulaţiei supraterane în variantă finală. În momentul de faţă, şoferii pot ajunge de pe bulevardul Vasile Pârvan pe Pestalozzi sau pe Cluj şi invers, circulându-se, practic, în varianta în care se circula şi înainte de deschiderea şantierului.

Pe lângă lucrările din bani europeni de la pasajul Michelangelo s-au modernizat din bani de la bugetul local şi bulevardele Vasile Pârvan şi Corneliu Coposu, până la podul Decebal. Primarul Nicolae Robu  a spus că va fi modernizată şi strada Pestalozzi, iar odată cu deschiderea bulevardului Vasile Pârvan, va fi redeschisă circulaţia firobuzului 19, începând cu întâi ianuarie.

Primarul Nicolae Robu a declarat că sistemul de semaforizare de la pasajul Michelangelo este unul modern, cu senzori care permit schimbarea culorii numai atunci când intersecţia s-a eliberat pentru a nu se crea blocaje în mijlocul sensului giratoriu. După ce a făcut un tur al noii străzi pe jos, primarul s-a urcat la volanul maşinii şi a testat şoseaua, fără tradiţionalul pahar de apă pe bord. „Ar fi rezistat paharul”, a spus primarul care s-a declarat mulţumit de lucrare, sperând ca aceasta să fie şi pe placul timişorenilor. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările