VIDEO Un hoţ îmbrăcat elegant filmat cum fură o bicicletă de damă după ce a intrat în scara blocului deschizând uşa cu buletinul

VIDEO Un hoţ îmbrăcat elegant filmat cum fură o bicicletă de damă după ce a intrat în scara blocului deschizând uşa cu buletinul

În imaginile surprinse de camere se poate vedea tot furtul FOTO captură Youtube

O tânără din Timişoara a rămas fără bicicleta furată de un hoţ care a intrat cu mult tupeu în scara blocului. În imagini se poate vedea cum hoţul deschide uşa de la casa scării folosind un buletin. În acelaşi filumeţ postat pe youtube se vede cum hoţul ia bicicleta şi fuge cu ea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Imaginile surprinse de camera de supraveghere arată că hoţul, un tânăr de aproximartiv 30 de ani, bine îmbrăcat, a pătruns în scara blocului, care potrivit jurnaliştilor de la www.tion.ro se află pe strada Bucureşti, vineri seara în jurul orei 20.15, când afară era încă lumină. Din imagini se poate vedea că hoţul intră în scara blocului deschizând uşa cu un buletin, cu ajutorul căruia împinge butonul ce ţine uşa închisă.

Odată ajuns ajuns în scara blocului, hoţul se asigură că nu îl vede nimeni şi începe să taie lanţul cu care era legată bicicleta. La un moment dat, hoţul se opreşte, urcă pe scări, se întoarce şi continuă să taie lanţul. După ce reuşeşte să dezlege bicicleta, hoţul o scoate în mâini afară din bloc, unde se urcă pe bicicletă şi se face nevăzut. Potivit păgubitului, bicicleta furată este un model de damă DHS Trekking 2832, de culoare roz. Cei care îl recunosc pe hoţi sunt rugaţi să anunţe Poliţia. 


Bicicleta furată FOTO www.tion.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările