UPDATE Trei persoane care duceau o cireadă de vaci la munte, rătăcite pe Semenic

UPDATE Trei persoane care duceau o cireadă de vaci la munte, rătăcite pe Semenic

Misiunea de căutare este afectată de ceaţa densă FOTO Facebook/Munţii Semenic

Trei persoane, două femei şi un bărbat, care duceau, joi 23 mai, o cireadă de vaci la munte sunt căutate de autorităţi după ce au anunţat, joi seara, în jurul orei 19.20, că s-au rătăcit. Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, căutările au început doar vineri dimineaţa.

UPDATE: Cele trei persoane au fost găsit şi conduse în siguranţă la stâna la care trebuia să ajungă. 

Autorităţile din Caraş - Severin au declanşat o operaţiune de căutare a trei persoane care s-au rătăcit în Munţii Semenic în timp ce duceau o cireadă de vaci la munte. Potrivit Jandarmeriei Caraş - Severin, cei trei au anunţat joi seara, în jurul orei 19.20, că s-au rătăcit în zona Poiana Niamiţei, din masivul Semenic.

„Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile s-a luat hotărârea ca misiunea de cautare să înceapă în zorii acestei zile, iar persoanele în cauză au fost îndrumate să înnopteze fără a se deplasa din locul de unde au făcut apelul. În acest moment, echipe formate din jandarmi şi salvamontişti încearcă să identifice zona exactă, conform detaliilor primite de la cei trei. În zona masivului Semenic este ceaţă densă, fapt ce îngreunează deplasarea în teren”, au anunţat jandarmii cărăşeni. Reprezentanţii Jandarmeriei au mai declarat că ţin legătura în permanenţă că cele trei persoane prin intermediul telefonului mobil.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: