Probleme într-un centru de vaccinare împotriva COVID-19, în Timiş, unde au fost calculate greşit dozele

Probleme într-un centru de vaccinare împotriva COVID-19, în Timiş, unde au fost calculate greşit dozele

Numărul dozelor de vaccin a fost calculat greşit la centrul de vaccinare împotriva COVID-19 din municipiul Lugoj, judeţul Timiş, astfel că oamenii care s-au programat au fost sunaţi să nu se prezinte, fiind totodată informaţi că vor fi reprogramaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Subprefectul judeţului Timiş, Mircea Băcală, a declarat, pentru News.ro, că la Lugoj au fost greşit calculate dozele de vaccin împotriva COVID-19.
 
"La Lugoj s-au calculat greşit dozele şi au fost sunaţi cei ce nu au apucat să se prezinte la vaccinare, aceştia urmând să fie reprogramaţi”, a explicat Mircea Băcală.
 
La Lugoj funcţionează un centru cu vaccinare împotriva COVID-19 cu 3 fluxuri, dintre care un flux la Spitalul Municipal şi alte două fluxuri la Sala Sporturilor, aflată în imediata vecinătate a spitalului.
 
Şi la centrul de vaccinare de la Spitalul orăşenesc Deta a fost o situaţie, însă vineri. Pe adresa Prefecturii Timiş a fost trimisă o adresă potrivit căreia pentru zilele de sâmbătă şi duminică nu există personal pentru a participa la campania de vaccinare împotriva SARS-CoV-2. Subprefectul Mircea Băcală a luat legătura cu conducerea DSP Timiş, care la rândul ei a luat legătura cu managerul spitalului din Deta, iar astfel s-a rezolvat problema, fiind identificat personal pentru zilele de sâmbătă şi duminică.
 
La Timişoara funcţionează, în prezent, doar două centre de vaccinare, unul la Spitalul CFR şi al doilea la Iulius Town - un mall din oraş. În judeţul Timiş sunt funcţionale 7 centre de vaccinare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările