Plan din interiorul PNL pentru trântirea Guvernului Dăncilă: negocieri cu UDMR şi ALDE, „inclusiv cu Victor Ponta”

Plan din interiorul PNL pentru trântirea Guvernului Dăncilă: negocieri cu UDMR şi ALDE, „inclusiv cu Victor Ponta”

Senatorul PNL, Alina Gorghiu a anunţat scenariul după care ar trebui aprobată, în toamnă, o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă FOTO

PNL trebuie să negocieze cu UDMR, ALDE şi Victor Ponta pentru a da jos în sesiunea din toamnă Guvernul Dăncilă. Asta susţine senatorul PNL, Alina Gorghiu, potrivit căreia negocierile pentru trântirea guvernului Dăncilă ar trebui începute de astăzi.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Avem nevoie să stabilim de acum cum vom aborda moţiunea de cenzură din toamnă. Da, această moţiune de care am trecut a fost un eşec, dar va trebui să ştim cum să deschidem uşile astfel încât să putem avea o colaborare cu UDMR, ALDE şi celelalte partide din Opoziţie de ale căror voturi avem nevoie, inclusiv Ponta. Acest dialog trebuie pornit de acum. Dacă cineva îşi imaginează că se pot recrea punţi rupte între noi şi alte partide în scurt timp de înşeală. Fac apel la conducerea partidului să reia dialogul începând de astăzi, cu orice alt partid în afară de PSD”, a declarat Alina Gorghiu, la Timişoara.

Fostul preşedinte al PNL a mai făcut un „apel public” la actualul preşedinte al partidului.  „Cred că suntem obligaţi să facem publică strategia cu care PNL va intra în toamnă. Şi când spun srategie, vreau să văd şi eu şi ceilalţi membrii ai PNl care sunt acele cinci teme de interes naţional pe care partidul le va comunica public astfel încât să ştim cu toţii ce va face PNL în primul moment în care va intra la guvernare”, a mai declarat Alina Gorghiu.

 

 

citeste totul despre: