OSUT propune, iar Senatul UVT aprobă sesiunea de examene din toamnă

OSUT propune, iar Senatul UVT aprobă sesiunea de examene din toamnă

Noul birou de conducere al OSUT

Proaspăt ales, biroul de conducere al Organizaţiei Studenţilor Universităţii din Timişoara (OSUT) a început acvtivitatea din 1 august.

Ştiri pe aceeaşi temă


Primul subiect pe lista celor 11 membri ai Biroului a fost sesiunea extraordinară de examene din toamnă, inclusiv măriri de note, pentru toti studenţii universităţii. Ei au propus susţinerea acestora în luna septembrie, motiv pentru care Senatul Universităţii a aprobat desfăşurarea acestora în perioada 5/12  -25 septembrie. Consiliile facultăţilor urmează să afişeze lista cu programarea examenelor şi numărul maxim de examene la care pot lua parte studenţii fiecărei facultăţi.

Activitatea biroului de conducere se bazează în continuare pe informare, ei urmând să ia parte la cazările studenţilor în căminele Universităţii. „Spre deosebire de anii precedenţi, anul acesta plănuim să realizăm şi un ghid al bobocului tradus în limba engleză, pentru studenţii străini veniţi cu burse Erasmus, " a declarat Anca Babeţ, noua preşedintă a OSUT.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările