O poartă de intrare în Timişoara, „estetizată” acum trei ani cu 50.000 de euro, va fi demolată. Primarul Robu: „Eu am spus că e o prostie că avem porţi”

O poartă de intrare în Timişoara, „estetizată” acum trei ani cu 50.000 de euro, va fi demolată. Primarul Robu: „Eu am spus că e o prostie că avem porţi”

Poarta "estetizată" în urmă cu trei ani a fost "urâţită" acum un an, iar săptămâna viitoare va fi demolată

Poarta de intrare în Timişoara dinspre Arad, „sora geamănă” a porţii de intrare în oraş dinspre Lugoj, va fi demolată. Poarta a fost „înfrumuseţată” acum trei ani cu suma de 50.000 de euro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Zilele porţii de intare în Timişoara dinspre Arad sunt numărate. După ce a dat jos plăcile cu care poarta a fost placată în urmă cu trei ani, Primăria Timişoara va demola săptămâna viitoare şi structura, pentru a cărei „estetizare” s-au cheltuit în 2015 50.000 de euro. Tot în 2016, cu acceeaşi sumă a fost renovată şi poarta de intrare în Timişoara dinspre Lugoj, prăbuşită la furtuna din 2017 peste un tânăr de 24 de ani, pe care l-a omorât.

În ciuda celor 100.000 de euro investiţi în „estetizarea” celor două porţi, primarul Nicolae Robu, care a afirmat că el însuşi a ales textul care să apară pe porţi, spune că administraţia pe care o conduce are „de ani de zile” o campanie de demolare a porţilor de intrare în oraş. „Avem o campanie de ani de zile declanşată în sensul acesta. Păcat că nu au fost demolate înainte de septembrie (n.r. 2017). Înainte de a fi renovate eu am spus că e o prostie că avem porţi, că ar trebui demolate toate, dar între a le demola atunci şi a le reabilita a apărut varianta reabilitării, doar pentru estetizare pentru că s-a spus că sunt solide, nu e nevoie de consolidare”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Demolarea porţii de intrare în Timişoara dinspre Arad e o chestiune de zile. Florin Răvăşilă, directorul din primărie responsabil de lucrare, a declarat că în funcţie de disponibilitatea macaralei cu care trebuie dată jos structura, lucrarea va fi realizată în cursul săptămânii viitoare. Răvăşilă a mai declarat că există toate avizele necesare demolării.

 

citeste totul despre: