Maraton de vaccinare la spitalul militar de campanie de pe stadionul CFR. 24 de ore din 24, şapte zile, doar cu buletinul

Maraton de vaccinare la spitalul militar de campanie de pe stadionul CFR. 24 de ore din 24, şapte zile, doar cu buletinul

Centrul de vaccinare de la spitalul militar de campanie din Timişoara FOTO Ş.Both

Maratonul vaccinării a început la centrul de vaccinare organizat de Spitalul Clinic Militar de Urgenţă “Dr. Victor Popescu” Timişoara, situat pe stadionul CFR.

Ştiri pe aceeaşi temă

În centrul de vaccinare organizat de către Spitalul Clinic Militar de Urgenţă “Dr. Victor Popescu” Timişoara, timp de o săptămână, în perioada 4 – 11 mai, se va efectua vaccinarea maraton cu program de funcţionare în regim de 24/24 a persoanelor care doresc să se vaccineze împotriva COVID-19.  

Activitatea de vaccinare a început marţi, 4 mai, la ora 8.00 şi se va desfăşura utilizând doze de vaccin Pfizer. Persoanele doritoare se vor prezenta fără o programare prealabilă în Platforma naţională de programare pentru vaccinarea împotriva COVID-19. 
 
Totodată, persoanele vaccinate se înregistrează direct în Registrul electronic naţional al vaccinărilor (RENV) şi vor fi planificate pentru efectuarea dozei de rapel.  
 
Începând de astăzi a început maratonul de vaccinare organizat de spitalul militar, în perioada 4-11 mai. Oricine se poate prezenta doar cu buletinul, nu au nevoie de o programare în prealabil. Îi aşteptăm pe toţi care doresc să se vaccineze. Programul este non stop, 24 de ore din 24. Avem două fluxuri de vaccinare, dar avem posibilitatea să le mărim în cazul în care numărul celor care vin este mai mare. Suntem mulţumiţi de câteva persoane au venit până în această seară, sperăm ca până mâine dimineaţa să mai vină”, a spus Cosmin Jianu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Militar din Timişoara.  

 
Până la ora 20.00, s-au prezentat aproximativ 300 de persoane s-au vaccinat, la stadionul CFR. Spitalul militar va pune la dispoziţie 3.500 de doze Pfizer. 

„Cei care au venit la vaccinare vor fi trecuţi automat pe platforma de vaccinare şi vor primi şi data rapelului. Peste 21 de zile ei vor veni tot aici. Oamenii sunt dornici să se vaccineze, iar faptul că vin doar cu buletinul e minunat, nu mai trebuie să piardă timp, iar acest mecanism este rapid şi eficient pentru toţi oamenii. Pe 24 de ore sunt alocaţi cam 12 medici, asistenţi, voluntari şi registratori medicali.”, a declarat şi Iulia Mircea Popa, directorul medical al spitalului.Primul maraton al vaccinării organizat la Timişoara s-a desfăşurat la CRAFT, în perioada 23-25 aprilie. În cele 64 de ore ale maratonului au fost vaccinate peste 6.000 de persoane.


Vă mai recomandăm:


Maratonul vaccinării de la Timişoara. Peste 4.000 de oameni vaccinaţi cu Pfizer, până duminică dimineaţa

Campania de vaccinare fără precedent în România: „A fost plin de momente emoţionante” VIDEO

Maratonul vaccinării la Timişoara. Trei zile, non-stop, 13.000 de doze de Pfizer: Vom putea vaccina aproximativ 200 de persoane pe oră

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările