Lovitură de grație la RATT: Directorul adjunct și-a dat demisia și dă „din casă”. Vezi ce dezvăluiri a făcut Ionuț Nasleu!

Lovitură de grație la RATT: Directorul adjunct și-a dat demisia și dă „din casă”. Vezi ce dezvăluiri a făcut Ionuț Nasleu!

foto arhivă

Nepotismele, lipsa de performanță și transparență - acestea sunt principalele motive pentru care directorul adjunct al RATT, Ionuț Nasleu, și-a înaintat demisia. Vezi cum îl atacă pe generalul instituției, Ioan Goia.

Ştiri pe aceeaşi temă


Directorul adjunct al Regiei Autonome de Transport Timișoara și-a înaintat demisia. Ionuț Nasleu îl acuză pe Ioan Goia de lipsă de transparență și un management defectuos. Disponibilizările par a fi unul din motivele pentru care Nasleu a ales să părăsească RATT, în contextul în care, fostul deputat susține că, în timp ce o serie de oameni sunt restructurați, alții sunt promovați și lăați să își angajeze întreaga familie.

Lui Ioan Goia, Nasleu îi impută lipsa de transparență. Acesta susține că directorul general al Regiei refuză să îi comunice răspunsuri și că a înfiinţat comisii de anchetă pentru a sancţiona abuziv angajaţii incomozi. Totodată RATT, conform spuselor lui Nasleu a fost nevoită să plătească daune îninstanță.

În plus, liberalul a menționat o echipă de fotbal secretă, finanțată de către RATT, pe care s-au cheltuit 1 milion de lei din bani publici.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările